There isn't any images in RSGallery2 category or You didn't installed this component.

Aanbod werken


Home arrow Biografie
Biografie Jos Kuiper

De nieuwe carrière van Kuiper start met een geheel nieuwe stijl, zonder zijn verleden te verloochenen. Grote doeken, extra veel verf en nieuwe kleuren tekenen zijn nieuwe werk. Kuiper is geboren in 1956 en vanaf 1979 als kunstenaar aktief. Naast zijn beeldende werk is Kuiper Hogeschool docent en supervisor en schrijft hij studieboeken tbv het hoger onderwijs. 

Kuiper staat bekend om zijn vlotte, overtuigende stijl van werken.
Vooral in acryl en gemengde technieken. Zoekend naar juiste patronen, en kleurencombinaties verwondert zijn werk steeds weer. De invloed van de oude Vlamen is nog ten dele zichtbaar in zijn huidige werk. En met de Couleur Flamand gaat Kuiper origineel om. Elk schilderij is een intuïtief moment, en dat verklaart dat zijn kopers zich in zijn werk herkennen. Kuiper is nog weinig naar buiten getreden, toch heeft hij een landelijke schare verzamelaars van zijn werk. Hij wil dan ook als voorvechter van L'Art d'Origine zijn werk aan een wat groter publiek tonen.

 

Zijn werk voedt vooral de verbeelding, is vaker een impressie dan een weergave. Zijn kleurgebruik is altijd fascinerend en soms overweldigend .  U maakt een reis tussen Chagall en Hundertwasser.

 

Adres

Jos Kuiper
Zonderkamp 10
7157 AJ Rekken

Telefoon: 0545-431677
E-Mail: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it